Kontakt

Informationen som publiceras har genom externa aktörer samlats in, förädlats och på annat sätt bearbetats för att kunna presenteras på Bostadsuppgifter.se. Vi reserverar oss för felaktigheter som kan finnas i datan som presenteras men är måna om att alltid visa korrekta uppgifter. Om du ser något som inte stämmer vill vi gärna att du hör av dig till oss på [email protected] och berättar vad som kan vara fel.

Behöver du som företagare tillgång till eller selekteringar på någon av våra databaser är du välkommen att höra av dig till oss på [email protected]

Vår ambition är alltid att hålla högsta kvalitet på de uppgifter vi publicerar.

Viss data förädlar och hanterar vi själva och i dessa fall kan vi rätta felaktigheter oftast väldigt snabbt. Om vi inte själva kan rätta datan så felanmäler vi alltid ärendet till våra leverantörer av data.


Better Thinking AB

559049-6591

Berta Jönssons väg 2

302 41 Halmstad


Behöver du som företagare tillgång till eller selekteringar på någon av våra databaser är du välkommen att höra av dig till oss.

De register som finns att tillgå och kan samköras mot är bl a:

Företagsregister

Personregister

Teledata från operatörer

Fastighets och bostadsregister

Fordonsregister

Geodata

Områdesinformation


Vi hjälper våra kunder via filleveranser eller API-lösningar.

Vanliga frågor och svar

Är det gratis att använda Bostadsuppgifter.se?

Det är och kommer alltid vara gratis och anonymt att söka information om bostäder. Tjänsten är helt finansierad genom annonser och samarbetspartners.

Finns Bostadsuppgifter.se som en app till min telefon?

Inte ännu men vi hoppas kunna lansera en app för både iOS och Android inom en snar framtid.

Kan man få reda på vem som äger fastigheterna eller bostäderna?

Nej, vi publicerar inte denna uppgift. En person som bor i en bostad behöver inte äga bostaden. Vi har valt att inte visa vem ägaren av bostaden är.

Hur värderar ni bostäderna, kan man lita på att det stämmer?

På Bostadsuppgifter.se använder vi oss utav experter inom just bostadsvärderingar för att presentera en värdeindikation på alla typer av småhus samt bostadsrätter. Det kan finnas tillfällen då det inte är perfekt men vi vill ge våra användare den bästa möjliga förutsättningen för en värdering av bostaden.

Hur kommer jag i kontakt med Bostadsuppgifter?

Har du frågor om hur tjänsten fungerar, vill bli annonspartner eller köpa data är du varmt välkommen att maila [email protected]